Få Overblik over Dine Investeringer med Vores Splinternye App, Proveo WMS

Jeg har glædet mig til i dag!

Det har jeg, fordi vi endelig har lanceret vores nye app, Proveo Wealth Monitoring System (WMS), som vi har arbejdet på det sidste lange stykke tid.

Med app’en får du et samlet overblik over dine investeringer, mulighed for at sætte dine egne benchmarks, nem adgang til din Proveo-rådgiver (hvis du er kunde hos os) og meget mere.

I dette blogpost vil jeg fortælle mere om de fordele, app’en giver dig som investor.

Investeringsoverblik – få overblik over, hvordan dine samlede investeringer performer

App’ens vigtigste funktion er, at den giver dig et samlet overblik over alle dine investeringer.

Lad os sige, du opbevarer din formue i to banker og har tre forskellige forvaltere, der hver især yderligere forvalter flere forskellige depoter.

Hvert år eller kvartal får du formentlig nogle rapporter fra både dine banker og dine forvaltere, der fortæller, hvordan landet ligger med dine investeringer.

Du får altså rigtig meget information fra flere forskellige parter, og det kan gøre det svært at få et samlet overblik over alle dine investeringer.

Derfor har vi udviklet app’en, Proveo WMS.

Proveo WMS giver dit et letforståeligt overblik over dine samlede investeringer på tværs af alle forvaltere, så snart du åbner den.

 
Overblik (uden graf - isoleret).png
 

Når du har fået dannet dig det store overblik, kan du til hver en tid dykke længere ned på mere detaljerede niveauer og få overblik over, hvordan den enkelte forvalter eller det enkelte depot performer.

 
Forskellige-Niveauer-(GIF)---Stor.gif
 
 
 
 
 

Benchmarks – følg med i, hvordan dine investeringer klarer sig sammenlignet med markedet

”Alt er relativt” – også dine investeringer.

Det er en rigtig god idé at sammenholde afkastet af dine investeringer med et relevant benchmark. På den måde kan du bedre vurdere, om det rent faktisk går godt med dine investeringer.

Her skal du dog huske på, at man altid bør tage højde for ens risikojusterede afkast, når man vurderer resultatet af ens investeringer. Det skal man, fordi det afkast, man får, skal være i overensstemmelse med den risiko, man har haft ved investeringerne.

Har du eksempelvis en højere risiko end markedet, bør du få et tilsvarende højere afkast.

Det kan du læse mere om i vores blogpost, Risikojusteret Afkast – Forstå Din Formueforvalters Afkastrapport.

I Proveo WMS kan du selv sætte dit eget benchmark – både for dine samlede investeringer og for hver af dine forvaltere.

 
 

Du kan endda sammensætte det enkelte benchmark ud fra din risikoprofil og/eller sammensætningen af din portefølje og dermed få et mere retvisende benchmark.

 
Benchmark - Sammensat.png
 
 
Brug for Hjælp til at Finde den Rette Forvalter?
Skriv dig op til vores nyhedsbrev om investering, og få adgang til vores guide "15 Spørgsmål til Din Forvalter", som du kan bruge til at vurdere din nuværende eller potentielle forvalter. Du vil modtage guiden på email med det samme.
 

Notifikationer – bliv løbende opdateret om vigtige nyheder

Med Proveo WMS’ notifikationsfeature bliver du løbende opdateret på de områder, du har valgt i notifikationsindstillingerne.

Du kan vælge at blive opdateret om:

  • Markedsnyheder.

  • Din porteføljes performance.

  • Proveo-nyheder.

  • Andet.

 
Notifikationer.png
 

Med notifikationerne slået til behøver du ikke være nervøs for, at du overser en vigtig hændelse i forbindelse med dine investeringer. Vi sender dig en besked, når der sker noget på et af de områder, du gerne vil have notifikationer om.

Kontakt – Kom nemt og hurtigt i kontakt med din rådgiver

Hvis du er kunde hos Proveo, kan du nemt og hurtigt komme i kontakt med din rådgiver via app’ens kontaktside, når du er i tvivl om noget eller har nogle spørgsmål angående dit investeringssetup.

Du kan enten ringe din rådgiver direkte op på telefon eller sende vedkommende en email via app’en.

 
 

Hvis du er self-service-bruger af app’en (hvilket vil sige, at du ikke er kunde hos Proveo men blot bruger app’en) kan du også kontakte os via app’en – du har bare ikke din egen rådgiver.

Kom i gang med app’en ved at følge 3 simple trin – se dit overblik efter 2 minutter

Det er ikke muligt at overføre penge eller foretage transaktioner i Proveo WMS – det eneste, du giver adgang til, er, at du og Proveo kan se dine data i app’en.

Derfor er det simpelt og hurtigt at tilføje dine forskellige banker til dit overblik – du skal nemlig bare indtaste brugeroplysningerne til din netbank uden brug af nøglekort. Du behøver altså ikke forlade app’en for at tilføje en bank.

OBS: Det kan føles grænseoverskridende at indtaste brugeroplysningerne til ens netbank, og derfor vil vi gerne understrege, at Proveo kun har adgang til de depoter og konti, du beder os om at overvåge, og at vi anvender samme sikkerhedsstandard for datakommunikation som bankerne. Klik her for at læse mere om sikkerheden bag appen.

For at komme i gang med app’en, skal du blot følge disse 3 trin:

  1. Download Proveo WMS i App Store eller Google Play Store.

  2. Åbn app’en, tryk på ”Kom I Gang”, og indtast dine oplysninger.

  3. Log ind, og tilføj de ønskede banker og depoter.

 
Kom-igang-(GIF)---stor.gif
 

Nu er du klar til at få overblik over dine investeringer!

 
 

God fornøjelse!

Jeg håber, du ser frem til at prøve vores nye app og opleve, hvordan den giver dig det daglige overblik over dine investeringer, som ellers kan være svært at få.

Vi arbejder allerede på nye funktioner til app’en, som vi glæder os rigtig meget til at fortælle jer mere om.

Ris og ros til app’en er velkommen i kommentarerne eller på email. 😊

Johann LauxComment