Ledige stillinger


Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til:
job@proveo.dk


Udviklere søges til app-udvikling

Vi holder løbende samtaler

Kunne du tænke dig at blive en del af en FinTech-virksomhed med højt til loftet, et proven concept og internationale ambitioner?

Vores mission er at demokratisere investeringsmarkedet til gavn for alle. Og vi er allerede godt i gang. Siden år 2016 er vi vokset fra 2 til mere end 20 medarbejdere, vi har udvidet vores forretning til Sverige, vi har lanceret en app, og vi overvåger nu over 3 mia. kr. for vores kunder.

Er du en best-in-class backend-, frontend- eller mobiludvikler, der ønsker at arbejde med de nyeste teknologier? Eller bliver du motiveret af at arbejde med komplekse dataproblemer, og kan du se værdien i datadrevne beslutninger?

Så er det måske lige dig, vi har brug for på vores kontor i Skanderborg.
Vi mangler innovative og selvkørende udviklere, der vil være med til at definere og udvikle version 2.0 af vores app, Proveo WMS, som giver brugeren et unikt overblik over alle hans/hendes investeringer i én og samme platform.

Hvis du synes, det lyder som noget for dig, så send endelig en ansøgning og dit CV til vores CTO, Martin Skovgaard, skovgaard@proveo.dk, eller kontakt ham på mail eller tlf. nr. 28 11 14 20, hvis du gerne vil vide mere om mulighederne hos Proveo. Vi holder løbende samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Proveo.


Vil du som opsøgende Kundechef på Sjælland være med til at skabe vækst i proVeo?

Vi holder løbende samtaler

Nu har du muligheden for at blive en del af holdet i proVeo A/S. Vi oplever markant efterspørgsel efter vores uvildige rådgivning, og vi leder derfor efter en ny kollega med lyst til at besøge potentielle nye kunder på Sjælland.

Vi tilbyder et job med en høj grad af fleksibilitet, uvildighed i rådgivning, frihed under ansvar samt gode muligheder for at påvirke egen indtjening.


IT Studiejob, der giver dig et godt udgangspunkt
Vi holder løbende samtaler
 

Proveo er et FinTech selskab, og vi er i rivende udvikling. Brænder du for IT og udvikling af nytænkende og banebrydende løsninger i skyen, er Proveo stedet for dig. Hvis du allerede har kendskab til en eller flere af teknologierne Azure, React/Reduct, Xamarin, .Net og JavaScript, og ønsker du et studierelevevant arbejde, hvor du får stor indflydelse fra dag 1, så skynd dig at sende os en ansøgning til skovgaard@proveo.dk. 

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte vores CTO, Martin Skovgaard Hansen, på skovgaard@proveo.dk eller +45 28 11 14 20.


 

Vi glæder os til at høre fra dig!