Vores Historie


Dette er historien om, hvordan én blev til mange, og Proveo blev til.
Nu hjælper vi formuende investorer landet over med at optimere og overvåge deres investeringssetup.

 
 

Historien begynder

Vores historie begynder i sommeren 2013.

På det tidspunkt sidder vores grundlægger, Johann, i en stor bank og arbejder med investeringskunder hver eneste dag.

Efter mange år med de største investeringskunder i ind- og udland, stod én ting klart:

Der var STOR forskel på, hvor meget de professionelle investorer og andre formuende investorer fik ud af deres investeringer.

Og det var ganske tydeligt, hvad de professionelle kunder gjorde anderledes end de andre kunder.

De stillede et HAV af spørgsmål til en lang række af forskellige forvaltere for at kunne vurdere, hvilken forvalter der var den rette til at investere deres formue.

Derefter var de løbende opmærksomme på, hvad forvalteren foretog sig.

PROVEO62125.jpg

Vores grundlægger, Johann Laux.


_K0A7093.jpg

Vores CTO, Martin, og en af vores Senior Relationship Managers, Maria.

En idé tager form, og Proveo bliver grundlagt

I Johanns øjne var det underligt, at ikke alle investorer tilsyneladende havde samme muligheder for at få det rette investeringssetup.

Burde det ikke være lige overskueligt og ukompliceret for alle investorer?

Alle fortjente at vide, hvad deres hårdt optjente penge blev brugt på, og hvad kvaliteten var af det stykke arbejde, de betalte deres forvaltere for at udføre, syntes Johann.

Han fik derfor den idé at starte sin egen virksomhed, som skulle hjælpe formuende investorer ved løbende at overvåge deres forvalteres arbejde for at sikre investoren størst mulig sikkerhed og afkast.

I tilfælde af, at forvalteren ikke præsterede godt nok, ville han også hjælpe investorerne med at finde frem til den helt rette forvalter for netop dem.

Med denne vision om at skabe tryghed og retfærdighed for formuende investorer arbejdede Johann videre på idéen, som for alvor tog form over de næste par år, og i januar 2016 blev Proveo grundlagt.


Her er vi nu, og sådan hjælper vi dig som investor

Siden vores grundlæggelse i 2016 er vi hurtigt vokset til 17 medarbejdere.

Vi overvåger løbende forvalternes arbejde og holder kunderne opdaterede om deres præstation.

Som de første i Danmark har vi skabt en teknologisk platform, der giver os adgang til alle depotbanker i Danmark, hvilket sætter os i stand til at hjælpe vores kunder med at evaluere afkast, risiko og omkostninger.

Desuden har vi med inspiration fra det institutionelle miljø indsamlet data, der gør det muligt for os at sammenligne de forskellige forvaltere på adskillige kvantitative og kvalitative parametre.

Vi har nu over 3 mia. kr. under overvågning for kunder, der ved og stoler på, at vi udelukkende har deres bedste interesser for øje.

webillu-1-03.jpg

"Vi overvåger løbende forvalternes arbejde og holder kunderne opdaterede om deres præstation."


_K0A7042.jpg

Vi udvikler os hele tiden, og her er vores planer for den nærmeste fremtid

I år 2018 sker der tre store ting hos Proveo.

1. Vi udgiver en splinterny app, som skal hjælpe dig med at bevare det daglige overblik over dine samlede investeringer.

2. Vi skifter organisationsstruktur.

3. Vi går ind på det svenske marked.


Proveo WMS

App’en hedder Proveo Wealth Monitoring System (WMS), og vi har udarbejdet den for, at du som investor nemt kan få et hurtigt overblik over alle dine investeringer, forvaltere og banker på ét og samme sted.

Vi ved, hvor uoverskueligt det kan være at finde hoved og hale i alle de rapporter, man som investor modtager fra både banker og forvaltere.

Proveo WMS er dit værktøj til at følge med i, hvordan dine porteføljer præsterer samlet og hver for sig i forhold til de benchmarks, du ønsker at sammenligne dem med.

 
Overblik uden graf.png

Vores nye app, Proveo WMS.


Organisationsstruktur.png

Vores nye organisationsstruktur.

Proveo bliver til et holdingselskab og udvider til Sverige

I sommeren 2018 skifter Proveo organisationsstruktur og går over til at være et holdingselskab bestående af moderselskabet Proveo Solutions og underselskaberne Proveo Tech, Proveo Danmark og Proveo Sverige.

Vi glæder os til at udvide vores marked til Sverige og dermed at kunne hjælpe endnu flere formuende investorer i Danmark og Sverige med at opnå de bedste rammer for deres investeringer.

Samtidig ser vi også meget frem til fortsat at skabe gode resultater i samarbejde med vores nuværende kunder.