Ledige stillinger


Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til:
job@proveo.dk


Kunderådgivere og opsøgende rådgivere for potentielle nye kunder
Vi holder løbende samtaler
 

Nu har du muligheden for at blive en del af holdet i Proveo A/S. Vi leder efter flere nye kolleger med lyst til enten at være kunderådgiver for eksisterende kunder eller at være opsøgende rådgivere for potentielle nye kunder. For begge jobfunktioner er omdrejningspunktet en meget høj kundetilfredshed for de serviceydelser og investeringskompetencer vi tilbyder formuende individer, familier og selskaber. Vi har kunder i hele Danmark med udgangspunkt fra vores kontor i Skanderborg. Læs mere her.


IT Studiejob, der giver dig et godt udgangspunkt
Vi holder løbende samtaler
 

Proveo er et FinTech selskab, og vi er i rivende udvikling. Brænder du for IT og udvikling af nytænkende og banebrydende løsninger i skyen, er Proveo stedet for dig. Hvis du allerede har kendskab til en eller flere af teknologierne Azure, React/Reduct, Xamarin, .Net og JavaScript, og ønsker du et studierelevevant arbejde, hvor du får stor indflydelse fra dag 1, så skynd dig at sende os en ansøgning til skovgaard@proveo.dk. 

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte vores CTO, Martin Skovgaard Hansen, på skovgaard@proveo.dk eller +45 28 11 14 20.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!